Nyomtatás
Kategória: Beharangozó
Találatok: 1090

Gergo futoversenye

Tisztelt Tápiószelei Lakosok!

Február 24-én, immár második éve, Finn kezdeményezésű Nemzetközi futást szervezünk Yours Truly néven, melynek célja, hogy az év leghidegebb időszakában is hódoljunk kedvenc időtöltésünknek, a futásnak.

A tavalyi, közel 50 induló után, idén emeltük a tétet és várhatóan több, mint 150 induló

teszi tiszteletét, akik az ország minden tájáról érkeznek hozzánk.

Ezen a baráti összejövetelű futóversenyen 25 és 50 kilométert lehet futni egyéniben, vagy a kisebbik távon akár az egész családdal együtt, váltóban.

A verseny központjának a Simonffy Kálmán Művelődési Ház ad otthont, ahol minden induló egyedi befutóéremben és teljes körű frissítésben részesül, mellette pedig – támogatóink segítségének köszönhetően – minden nevező ajándékokkal teli indulócsomagban részesül.

A futás egy 5 kilométeres körpályán zajlik, amely érinti települénk több utcáját is ( Jászberényi út, Vörösmarty út, Györgyei út , és a Vasút utca egyes részeit, illetve a kerékpárút Fakocsma és az Általános Iskola között szakaszát.

A rendezvény hozzávetelőgesen 10 órától 17 óráig tart. Kérném a lakosság türelmét és megértését a futókkal szemben, akik a táv végére a fáradtságtól figyelmetlenebbek lehetnek.

Közösen figyeljünk egymásra!!!

Köszönettel: Ivanics Gergely BSI Futónagykövet - Tápiószele  Tápiószele Running Team

Ivanics G

A szerkesztő megjegyzése: Az elmúlt napokban többen megkerestek ötleteikkel, együttműködési szándékukkal, vagy csak egy kis beszélgetésre tértek be hozzám, a Simonffy Kálmán Művelődési Házba. Ivanics Gergő is „befutott”! Köszönet érte!