4.TTA Maraton tapiokulturakoll

Varga József Zoltán Képei I.
Varga József Zoltán Képei II.
4.TTA Maraton tapiokultura.hu/Tarnavölgyi László KÉPEK
4. TTA Maraton tapiokultura.hu/Teréki Krisztián KÉPEK(CÉL)

Dióhéjban:


1. A TTA-Tápiómenti Tömegsport Alapítvány Tápió-vidéki versenyei mindig jól szervezettek, előkészítettek és mégis családias hangolatúak.
2. A 4. TTA Maraton sem cáfolt rá az előbbi állításra.
3. Aki egyszer eljött egy TTA versenyre, az nagy valószínűséggel állandó barátunk lesz.
4. A versenyzők az ország minden pontjából érkeznek.
5. Az ország minden pontjából érkezők lassan megtanulják Tápiószecső, Sülysáp, Úri, Nagykáta és a többi Tápió-vidéki partner-település nevét.6. Egyre több a Tápió-vidéki rajthoz álló. (Tápiószecsői, tápiógyörgyei,... csapatokat láttam. Mint nagykátai, örömmel látom, hogy a versenyeinket évek óta látogató Pukkai Laci, Bajdik Béla, Pintácsi Józsi mellé a legutóbbi TTA Nagykátai családi sportnap után immár nagyon sok földim - köztük több felkészült sportember - csatlakozott. Köszönet érte!
7. Sülysáp célnak is, rajtanak is jó! A város vezetése, a Wass Albert Művelődési Központ és a tapiokultura.hu "begyakorolt" partnere, egyik hátországa a TTA-nak. A megszépült piactérre a TTA versenyeken is büszkék lehetünk! ( A Sülysápi futónapokon nagy sikere van a versenyzőket kísérők körében a Kapás Gyűjteménynek is!)
(Bár az oktatási intézmények és a város sport egyesületei még nem érzik magukénak a TTA Sülysáp futónapjait vagy a nagyobb gyerekeknek is teljesíthető csapat-varaiációkat is felkínáló Maratont, de egyre több a "szervezetlen" induló Sülysápról is. Most, és a májusi futónapunkon is sok felkészült fital méretette meg magát. Családi csapatunk is volt! Köszönet érte!
8. A TTA-t irányitó négyes önzetlen munkálkodása az alapja a sikeres és lassan országosan is jegyzett versenyek sikerének, de van mögüttük vagy 100, a saját feladátat rutinos megbízhatósággal végző Tápió-vidéki önkéntes is! (A felnőttek mellett nagymama-nagypapa korúak és rengeteg tizenéves fiatal!
9. A 4. TTA Maraton után néhány órával, már érkeztek is a versenyzőktől az első gratulációk.
Jó, hogy benne voltunk ebben a buliban is!