Sülysápi Városnap kenyér plakát kicsiA sülysápi és nagykátai Sancho Pékség tulajdonosa, Szántó Zoltán és az augusztus 27-i II. Sülysápi Városnap szervezői baráti találkozóra invitálják a Tápió mente pékségeit. Arra kérjük a mestereket, hogy hozzák el, küldjék el legjobb, legszebb kenyerüket, amelyre a leginkább büszke lehet cégük, üzletük.

A kenyereket kiállítjuk, és szakmai-baráti kóstolgatás után jelképesen díjazzuk. A „mesterkenyerek” számára asztalt biztosítunk, de örömmel vesszük, ha esetleg egy-egy pékség kiállító standdal és termékekkel érkezik.
A 2014-ben megújult sülysápi piactér avatóünnepe óta, második alkalommal szervezzük meg itt az egyre népszerűbb, és egyre többeket a szomszédos településről is idevonzó, egész napos, szórakoztató városnapunkat.
A sülysápi Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár, kiemelt támogatójával, Szántó Zoltánnal együtt, szeretné a mostani és a majdani városnapokba beépíteni, egyre színesebbé tenni a pékségek találkozóit, kiállításait, versenyeit.
Kérjük, az Ön cége, péksége is támogassa kezdeményezésünket részvételével!

Szeretettel, köszönettel várjuk Önöket!

Jelentkezés: Tarnavölgyi László – WAMKK-intézményvezető-népművelő: 06 30 407 3974, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.facebook.com/wass.kozpont