2016.12.16. PolgKöszöntőNkátán advent(Katica Nyugdíjas Klub vezetője, Szabó Károly beszámolót és KÉPEKET is készített a december 16-i, nagykátai „Év végi polgármesteri fogadáson”.) Dorner Gábor Nagykáta város polgármestere 2016. december 16-án 14 órára egy ünnepi pohárköszöntőre a Városi Könyvtár Dísztermébe hívta és szeretettel várta a város civilszervezeteinek, intézményeinek, vállalkozásainak vezetőit, képviselőit, delegációit­­­.

Polgármester Úr az év végéhez közeledve Nagykáta Város Önkormányzat nevében köszönetet mondott mindazoknak, akik egész évben segítették a város rendezvényeit, az önkormányzat munkáját, s tették mindezt önzetlenül a város fejlődése érdekében.

A polgármesteri fogadás egy rövid kulturális műsorral vette kezdetét.

Elsőként Juhos Ágnes szavalt, később pedig a Városi Énekkar adott elő az alkalomhoz illő gyönyörű dalokat.

A kulturális műsor után Dorner Gábor úr mondott ünnepi beszédet.

Polgármester Úr a jelenlévő vezetőknek, és az általuk képviselt szervezetek valamennyi munkatársának azt kívánta, hogy a szeretet, és a vele járó békesség tegye széppé a közelgő ünnepeket.

Azt kívánta, hogy leljék meg örömüket szeretteikben, és embertársaikban, hogy valódi boldogságban tölthessék a szeretet ünnepét.

Ezt követően a Református Egyházközösség lelkésze Makay László András köszöntötte a jelenlévőket, és mondott asztali áldást.

Az asztali áldás, a pohárköszöntő után kezdetét vette az állófogadáson résztvevők kötetlen beszélgetése.

Jó volt kikapcsolódni, és jó volt látni, hogy milyen sokan vannak, vagyunk, akik önzetlenül egymást is támogatva, segítve teszünk a városért.

Jó volt a mai rohanó világunkban egy picit lassítani, megállni.

Köszönjük Polgármester Úr.

Ez is egy olyan esemény volt, ahol találkozhattunk, beszélgethettünk azokkal, akikkel egyébként, időhiányában máskor csak futva tudtuk akár csak üdvözölni is egymást.