gyermekdalos plakát 1 kicsi

Nemigen hiányozhat majd a Tápió menti óvodákból, általános iskolákból Terék József legújabb CD-lemeze, de ott lesz majd ennek a kiadványnak a helye az édesanyák keze ügyében is!

 Az év elején közel félszáz Tápió menti (köztük a sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola diákjai!), Pest megyei gyermek és fiatal énekelte fel e régió (a legtöbb esetben más tájakon is szokásos) gyermekdalait.

2017.10.14-én 15 órától a sülysápi Wass Albert Művelődési Központban

a lemezen közreműködők állnak a színpadra, majd maguk is kézhez vehetik a kiadványt, amelynek értékét jelzi, hogy Fodor Gábor, a Ceglédi Tankerületi Központ igazgatója és Horinka László polgármester úr is fontosnak érezte, hogy velünk legyen ezen a délutánon! (Amennyiben elfoglaltságai nem akadályozzák, úgy Czerván György országgyűlési képviselő úr, agrárgazdaságért felelős államtitkár úr is jelen lesz az eseményen.)

Az ingyenes rendezvényen nemcsak a lemez dalnokait, szüleiket, felkészítő pedagógusaikat, de minden érdeklődőt szeretettel látunk!

14 órától a Népi Játéktár és a WAMKK munkatársai csuszkával, rongylabdával, gólyalábbal…, a Városért Asszonykör herőke (csöröge) sütödével a gyerekeket, akikkel közösen nyújtják, szelik, formázzák majd a ropogós finomságot!