kpkoll2019maj

 

Csóka Károly zongoraművész és Bakos Tamás hegedűművész kiemelkedő játéka is emlékezetessé tette a Kovács Pál Farmosi Zenekar május 4-i koncertjét. tapiokultura.huTL.KÉPEK

A kiváló karnagy, zenepedagógus Czeróczki Judit által vezetett zenekar tagjainak a többsége valamikor a névadó Kovács Pál tanítványai volt.

Sokan jó néhány év kihagyás után vettek újra hangszer a kezükbe, hogy egy pár évvel ezelőtti farmosi napon alkalmilag felléphessenek. Az „alkalomból” azonban – sokunk örömére – megszületett a Kovács Pál Farmosi Zenekar. A közösség Tápió menti egyediségét az adja, hogy a zenekar tagjainak többsége teljesen „civil” munkája mellett vállalja a próbákat, fellépéseket és a zömmel farmosi kötődésű muzsikusok közül sokan sok-sok kilométert utaznak is ezért. Amatőr zenekar, de a szó legnemesebb értelmében, amely egy közösséget alkot, amely a művészet, a zene élményének átadásával újra és újra örömöt szerez a farmosiaknak, és nekünk, akik a szomszédos településekről is elmegyünk hozzájuk egy-egy olyan szép koncertért, amellyel most is megajándékoztak minket! Gratulálok! Köszönjük!

(Kovács Pál Farmosi Zenakar - A farmosiak kitehetik az ablakukba! )