hőlégballon

Hőlégballonozás. Lutri! Csak, ha 10km/h alatt lesz a szél, nem esik az eső, 18 óra ás 21.45 között, a Piactér patakparttal párhuzamos területén, csak a 17. életévüket be nem töltött gyerekeknek, fiataloknak, akik a Városnap valamelyik olyan programelem részt vettek, ahol tombolát osztottunk, azt kitöltötték, a sorsoláson jelen voltak és a nyert jegyüket rögtön át is vették! Sorsolásra minden program előtt sort keríthetünk! Aki 17.45 előtt bármelyik színpadi fellépőt megtapsolja, nevez a teqball kupára, a főzőversenyre megnyerheti a maga (ha 17 év alatti), a gyermeke, fiatal barátja számára a lehetőséget! Ha gyermek nincs jelen az aktuális sorsoláson, nem nyert!

MázásPLAKÁT2 2018 VÁROSNAP2018.08.18-án, INGYEN! 9-10 órától: 10 pályás KALANPARK, ÓRIÁS CSÚSZDA, KICSI UGRÁLÓ, RETRÓ JÁTÉKOK, 4 PÁLYÁS EUROBUNGEE, PÖTTÖM FOGLALKOZTATÓ… 18 ÓRÁTÓL HŐLÉGBALLON (csak szélcsendben, csak a szerencsés 17 év alattiaknak)… Reggel kilenctől féláras a dodzsem! És kicsiknek, nagyoknak, családoknak, éheseknek, szomjasaknak OTT LESZ A SÜLYSÁPI VÁROSNAP! Kedves sülysápi, Tápió menti szülő! Hozza a gyermekét, az unokáját! Kiszámolta, hogy mit spórol meg az 5 éves város számlájára? Jöjjenek! Várjuk önöket és a gyerekeket!
Sülysápi Városnap 2018.08.18. Használati utasítás!

Tánctal2018 Nemzetekgálája

facebook.com/MűvKpKáta/

MázásPLAKÁT2 2018 VÁROSNAPVárosnapi PLKÁT A reggel kilenc és éjfél, hajnali egy óra közötti program minden részletének leírást képtelenség lenne elhelyezni a plakátokon, a molinókon vagy a Sülysápi Hírforrásban. Kísérletet teszek erre folyamatosan a facebook.com/wass.kozpont –on, a tapiokultura.hu –n, a facebook.com/sulysap.varos –on, a facebook.com/groups „Sülysáp ma” csoportban és most itt is.

FŐZŐVERSENY2

"Nem!zetközi" ez a főzőverseny, csak a térképen néz ki úgy, mintha az lenne. Egy nemzet a miénk, csak sok országban. Mi bármerre lépjük is át Magyarország határait, tíz- és száz kilométereket megtéve is otthon vagyunk! Sülysáp székely testvértelepüléséről, a festőien szép Homoród völgyéből, Városfalváról is érkeznek majd hozzánk a vendégek, akik lehet, hogy városnapunkon kondér mögé is állnak! Örülnék, ha minél több sülysápi és Tápió-vidéki társaság venné őket körbe a maga konyhájával! A plakáton minden rajta van: nevezési díj nincs, bármit lehet főzni, sütni! A mennyiség nem számít, csak három kurta adag jusson a zsűrinek. A konyháját mindenki maga építi ki. Víz, villany van (csak el kell menni érte:)). Oklevél, kupa, ajándék vurstli-, hőlégballon jegy, sör, fagyi, kürtőskalács… lesz!

TARTSD A TEMPÓT PLAK 1 mégjobb kicsi

Csak úgy a maguk örömére szervezkedtek össze nemrégiben a sülysápi amatőr futók, kocogók és a soha eddig meg nem mozdulók! Talán éppen ők a legfontosabbak, akiknek ez a nyitott kis közösség bátorítást, tanácsot és rendszeres lehetőséget ad ahhoz, hogy 100 méterrel, ezerrel, aztán kettővel, hárommal közelebb kerüljenek ez egészséges élethez.

Pby

A WAMKK szépen, lassan a sülysápi „könnyű” zenészek bázisa, otthona lett. (Köszönhetően Zárda Norbinak is!) Egyre többen vagyunk! Az önkormányzat támogatásával apránként megalapoztuk egy elfogadható hangtechnika alapjait, amelybe bárki bekötheti a gitárját, aki szívesen kipróbálná magát, örömmel muzsikálna másokkal is együtt és ha megkérjük, beszáll a város programjaiba is. tapiokultura.huTL.KÉPEK Kecser Enikő, Cseri Dávid, Kecser Steve és Ódor Ádám

Domi Móni

Bugyi Dominika évek óta segíti sokoldalú tehetségével a sülysápi programokat. Őt be sem kell mutatnom! Ismeri és szereti a közönségünk! Itt lesz velünk a városnapunkon, idén is.
Azért kicsit Sülysáp határain túlra is kell tekintenünk! Egy régi barátunk hívta fel a figyelmünket a pilisi Csilóné Szász Mónikára, aki még ceglédiként nyerte meg városa tehetségkutató versenyét és rendszeresen lép fel a környékbeli települések sülysápihoz hasonló nagyobb rendezvényein is. Két fiatal, tehetséges édesanya, remek popslágerekkel! Szeretettel ajánlom őket is megtisztelő figyelmükbe! (Ők is sorsolnak majd hőlégballon utasokat!)

mÖrömmel, mindig nagy lelkesedéssel jönnek a város és a WAMKK rendezvényeire az általam talán pontatlanul "moderntáncosoknak" nevezett formációk, szólisták! Köszönet érte! Augusztus 18-án, pár perccel Katus Attila után már színpadra is áll az első lánycsapat. A sülysápi Nagy Dina a budapesti Vision Company-val régóta, Sári Niki szólóban az utóbbi időben színesíti a programjainkat. Most a Nyáriné Varga Dóra tanárnő által a sülysápi Móra Ferenc Általános Iskolában, a tápiószecsői művészeti iskola tagozatának csoportjaként felkészített tanítványai is bemutatkoznak. Dánszentmiklósról Papp Adrienn a Like Dance Studio csapatával vendégeskedik nálunk! Köszönjük szépen!

Alkategóriák