fánk1

nasi sör

&nbsp ;

ITT a lényeg!

bicikkol

Tápiószele800.blog.hu

Badenszkiné Lesták Zsuzsanna csodásan felöltöztette (a Település Üzemeltetési Csoport és SImonffy Művelődési Ház munkatársainak segítség ével) a 800 éves Szelei nénit és bácsit! Benedekné Laczkó Klárával együtt a napokban a színes kerékpárok virágkosarait is rendbe hozták! Köszönjük!

Városnap A2 plakátok 1

 

Tápiószele800.blog.hu

NBGK

Hibámat elismerve kérek elnézést, hogy Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ nemrégiben megváltozott nevét helytelenül a régi, NÖDIK rövidítéssel írtam. Hálás szívvel köszönöm meg, hogy a Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ jelen lesz a Tápiószele 800 – Népkerti városnapon!

Harmónia kórus 2019

Tápiónyomda

A tápiószelei városi programokat és a Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár rendezvényeit is évek óta támogatja a település határain túl, a régió egészén is megbízhatóságáról, minőségi munkáiról ismer t Tápió Noymda Kft. Katona Krisztián cége alig csak órákban mért gyorsasággal készíti most el a folyamatosan új fellépőkkel, civiljeink által önkéntesen eseményekkel gazdagodó, változó Tápiószele 800 programsorozat plakátjait,

kerekparturaplakat a3 2019

Tápiószele 800 sorozatplakát3

Alkategóriák