MEGHÍVó Jancs

800 éves logo végleges2019.09.14.

10.00 -23.00 (Főzőcsapatok már 7 órától jöhetnek!)

A Népkertben 10 órától van „vendégvárás”, de a főzőverseny csapatai már 7 órától pakolhatnak, kezdhetnek.!

8-80-800-asok klubja! Kóstolók a „készlet erejéig”. A számtalan finomság – palacsintáról a húsgombócig - mellett: 800 képeslap, 8x800 képeslap, 800 „mag-csomag”és még sok jó ötlet! (Felsorolás: tapiokultura.hu, F/simonffykalmanmuvhaz

Mászófal - 4 pályás, 8 méteres – Ingyen!

holdonmacska szele

 

A HOLDONMACSKA egy kedves kis Tápió-vidéki, jászsági gyerekzenekar… volt. Legalábbis a „kis” jelző lassacskán elhagyható lesz, hiszen ha ugyan nem is az Almával, a Kolompossal, vagy Halász Judittal mérik magukat, azért a Campona is, a jászberényiek is rendre visszahívják őket már évek óta, meg a Szolnoki Palacsinta fesztiválon, a nagykátai TápióFeszten, és még az ország számos városnapján, családias buliján is ott voltak mostanság. De a lényeg, hogy Réka egy olyan nagykátai óvó néni, aki

airsoft koll2

Az egész évben tartó Tápiószele 800 programsorozat „szórakoztató” napjára, a 2019. 09. 14-ei Népkerti Városnapra sorra jelentkeznek be az önzetlen közösségek, csoportok, polgárok, vállalkozók! Köszönet mindnekinek!

Az Alföldi Regionális Airsoft és Hagyományőrző Sport és Szabadidő Egyesület ez elmúlt évben, hónapokban kezdte meg tevékenységét Tápiószelén is. Ismerős terep már nekik a hadijátékok számára is kiválóan alkalmas Népkert, ahová most, a városnapunkra ingyenesen települnek ki! 8-14 tagjuk több tucatnyi, az eredetiekhez megszólalásig, még súlyban is hasonló kézifegyvert, több, a NATO-ban jelenleg rendszeresített egyenruhát állít ki!

Szelei vándor kicsi

 

Katonáné Barna Zsuzsanna a 800 éves Tápiószele tiszteletére, Szelei vándor címmel írta meg legújabb, „születésnapi” darabját, amit 2019. 09. 13-án, pénteken, a népkerti városnap előestéjén , 18 órától a Simonffy Kálmán Művelődési Házban mutatunk be. Az előadás INGYENES! Az előadás előtt és után a közönség megtekintheti azt a képkiállítást is, amellyel Faragó Sándor, Katonáné Barna Zsuzsanna és a Tápió Nyomda Kft. jóvoltából a tápiószelei teátristák múltját idézzük meg.

800 éves logo végleges

 

A tápiószelei cégek, közösségek számtalan 800-as ötlettel jelentkeztek eddig a 2019.09.14-ei, népkerti városnapra. Köszönet érte! (Az ételek, finomságok számára egy „kóstoló sátrat” állítunk fel. A kóstoló adagok! Egy-egy palacsintát, pogácsát, stb. porciózunk mindenkinek a „készlet erejéig”! Lesznek olyan finomságok, amelyekhez elsősorban azok a gyerekek jutnak hozzá, akik vetélkedőinken, ügyességi próbáinkon részt vesznek! Előnyben a gyerekek, fellépünk, segítőink, akik számára a szervezők „tartalékolnak” majd néhány darabot, adagot. A „Bővebbenben” olvasható a jelenlegi lista!

szalmabála1

„Szerencséd, hogy öreganyádnak (öregapádnak) szólítottál!”. A 800 éves Szelei nénit és Szelei bácsit Ifj. Gonda Ferenc és a Települési Üzemeltetési Csoport munkatársai kérték meg arra, hogy a Népkert és a város Farmos felőli bejáratánál hirdessék, hogy Tápiószele városa szeretettel vár mindenkit a „szülinapi bulijába", 2019. 09.14-én, a Népkertbe! (Piramis-koncert, Tóth Andi és Szabó Ádám, airsoft bemutató, 8x80/800 finomság, ajándék, Tápiószele Erősembere Vándorkupa, mászófal, dodzsem „800-ért”, tűzijáték, retro disco (Peat Jr & Fernando), vurstli és …)

Alkategóriák