Pár héttel ezelőtt arra kértem Dorner Gábor polgármester urat, hogy mentsen fel a Nagykátai Városi Könyvtár és Művelődési Központ intézményvezetői pozíciójából és ugyanezzel a nappal, közös megegyezéssel szüntesse is meg munkaviszonyomat. Polgármester úr marasztalt, azonban döntésemet hosszas megfontolás után, nehéz szívvel, de magam hoztam meg. A Képviselő-testületi elfogadta kérésemet, így 2022. 08. 08-ától megszűnt a munkaviszonyom.

Bár egy imént már közölt rövid videóban elköszöntem, de kicsit bővebben szeretném ezt most írásban is megtenni (folytatás a "Bővebbenben":

Magyar Kultúra napja

A Szotyola Zenekar Szebelédi Zsolttal kiegészülveMegtanultam már Sülyben töltött közel öt „inasévem” alatt, hogy a legszívesebben azokat a fellépőket mutatjuk meg a közönségünknek, akiket jól ismerünk. S kiket ismerhetnénk jobban annál, mint akik útjait mi magunk is egyengettük? Egykori főnökömnek, Tarnavölgyi Lászlónak köszönhetően tudom, hogy nagyon jó műsort tudnak adni a nagykátai színjátszók, néptáncosok, bűvész, stb. Így a módszert én is eltanultam. Persze többről van itt szó!

karbantartasKedves Olvasóink!

Megújult formával jelentkezünk! Az átállás miatt azonban a következő időszakban bizonyos korábbi tartalmak még nem elérhetőek, és több "gyermekbetegség" is feltűnhet, de igyekszünk a lehető leghamarabb végleges formába önteni a régi-új honlapunkat!

Alkategóriák

A Joomla! csapat legfrissebb hírei