A Fegyveres Erők és Testületek Tápiószecsői Helyőrségi Nyugdíjas Klubja megalakulásának 35. évfordulóját ünnepelte február 17-én.
A laktanya és a klub életét Ács László nyugállományú ezredes, a helyőrség egykori parancsnoka mutatta be.
Az eseményt - amelynek főszervezője a Dobos Imre nyugállományú alezredes, a klub titkára volt - megtisztelte jelenlétével Anka László, Tápiószecső Nagyközség alpolgármestere, Bognár Tamás őrnagy, a helyőrségparancsnoka, Szabó József mérnökezredes, a HVK Humán szolgálati osztály osztályvezetője, Nagy Attila ezredes, az MH Anyagellátó Raktárbázis parancsnoka, Bélavári Miklós, az MH 1. sz. Toborzóközpont érdekvédelmi tisztje, Péter László nyugállományú mérnökezredes, a HOKOSZ elnöke, Erdős László nyugállományú mérnökezredes, a BEOSZ elnökségi tagja, Szabó Gyula, a Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek Országos szövetségének elnökhelyettese,  Varga Viktor, a Budapesti Nyugdíjas Klub fegyverzeti tagozat elnöke.Szőke Attila (TTA) KÉPEI

Ebből az alkalomból a klub életét bemutató kiállítást nyitottak meg a szervezők, majd a klubtagok, a helyi óvodások, Kálmán Imre operett énekes, valamint Bacskai Balázs és fóti néptáncos barátainak műsorát tekintették meg.