tapiokultura.huTL-III.Szecsői Ürgés Fesztivál képek

Bodócs Bálint és barátai, a Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola muzsikáló tanulói, néptáncosai, társastáncosai, a Fegyveres erők és Testületek Helyőrségi Nyugdíjas Klubja, a Búzavirág Nyugdíjas Klub, a Nemzeti Roma Kisebbségi Önkormányzat Tápiószecsői Szervezete, az Ofella Sándor Hagyományőrző Népi Együttes, a WAMP együttes, a Szent György Lovagrend, Terék József és barátai, Udvari Vivien zumba-fitness csoportja, Peat&Gina, a Found Items, Dósa Szelina és Fülöp Bence.

Ők szórakoztatták a III.Szecsői Ürgés Fesztivál publikumát augusztus első szombatján. És nem is akárhogyan!
Ízlésekről és pofonokról továbbra sem vitatkozunk, így ha a katolikus plébánosnak és a deres szakállú népművelőnek is "bejött" a rendezvény hajrájában a kőkemény punk-rockot zúzó banda, akkor bizonnyal "abban is van valami"!
A sok színű, sok műfajú, más-más stílusú produkciók mindegyikére  a tehetség, a minőség volt a jellemző.
És még ennél is fontosabb, hogy a közönség és a magukat produkálók között érezhető volt a "kölcsönös szimpátia". Mindenki megkapta a figyelmet, és a megérdemelt tapsot. Nagyon sok szecsői, szecsői származású előadó lépett a színpadra, akiket nagyon szeretett a publikum.
Sok fiatal biztatta a "kortársakat". Nem fanyalgott, nem ment a szomszéd faluba, mert ott "zöldebb a fű", hanem szurkolt és bulizott egy jót a hazai pályán. Nagyon helyes! Így is kell!