Két kiváló énekes-előadóművész, a Tápiószecsőn élő Mihá Zsuzsa és Munkácsi Sándor népszerű operettdalokkal, örökzöld slágerekkel ajándékozta meg a „Családi Fészek” udvarán helyet foglaló népes publikumot.
„Hambit koncert”. Ez volt ezen esemény eredeti neve, amelyet talán ma már csak az idősebb helybéliek tudnak beazonosítani. Hambit, ámbitus… azaz tornác!
Az Ofella Sándor Alapítvány által létrehozott múzeum tornáca előtt kerül sor mostanában az olyan programokra, mint amilyenről képeimmel és
Szőke Attila(TTA)fotóival most én is beszámolhatok.
A rendkívül szimpatikus és valóban szépen énekelő művészek műsorát három fiatal artista lány egészítette ki – önzetlenül.
Önzetlenül, hiszen bár eredetileg ezzel a délutánnal Walter János az értékőrző alapítvány továbbműködését kívánta volna segíteni, de közbejött egy rossz hír: egy helybéli gyermek gyógyulása egy egymillió forintos műtét elvégzésétől függhet.
Az alapítvány tagjai, vezetői az elmúlt napokban adományt gyűjtöttek, amely a szórakozni vágyó közönség támogató jegyeivel meghaladta a 400.000 Ft-ot!