A nagykátai gyereknap(ok) alkalmából ismét „hazai pályán” lépett fel az egyre népszerűbb és egyre rangosabb fesztiválokra (Campona, Szolnoki Palacsinta Fesztivál, Jászberény…), helyszínekre is hívott, visszahívott Holdonmacskagyerekzenekar . A sülysápi Bori György és a jászfényszarui Jáger János mellett a csapat szövegíró-énekese a nagykátai Tarnavölgyi Réka, aki „civilben” szülővárosában óvónőként dolgozik. Érthető hát, hogy

a saját ovisai és kollégái előtti fellépés a művelődési központban neki és zenésztársainak is különlegesen fontos volt. 350 apróság énekelt, táncolt velük! Nagy élmény volt! Köszönjük a meghívást Szalainé Apró Mária intézményvezetőnek, Háhmné Kelemen Erikának!

Apropó, meghívás! A népművelő és szervezkedő kollégáknak érdemes gyorsan felhívni a csapatot, mert folyamatosan telik a „macskanaptárban” a már el is kelt fellépési időpont! A „családi kötödések” okán, Tápiószele is hazai pálya lehet a jövőben, így szeptemberben a Tápiókultúra és a Holdonmacska ajándékaként INGYENES bulit kapnak a 800 éves város alig pár éves apróságai!

 

(A Holdonmacska és az Alma "kollegális" közös fotója a Szolnoki Palacsinta Fesztiválon)

 

HoldonmacskaAlma

Gyereknapi Holdonmacska koncert – esemény
A SzolnokTV vendége volt a Holdonmacska
ITT egy kis infó a Tápió mente és a Jászság gyerekzenekaráról

https://www.facebook.com/holdonmacska/