index

 

A Tápió Térségi Sportszolgáltató és Életmód Egyesület idén nyáron is jobbnál jobb programokban bővelkedhetett.

II. TTSE Életmód Táborunkat 2019. július 8-12-ig rendeztük meg, melynekTápiószentmárton Nagyközség több intézménye adott helyet, mint a Művelődési Ház, a Könyvtár és a Sportcsarnok és Tanuszoda épületei. Ezúton is nagyon köszönjük az Önkormányzatnak, az Intézmények Vezetőinek, Majorosi Katalinnak és Túri Istvánnénak a támogató segítségét! A tábori létszámunk hasonlóan alakult, mint a tavalyi évben, napi 20-22 fő lelkes kisdiák érkezett hozzánk

öt napon át. A csoport minden tagja nagyon aktívan részt vett az általunk kínált programokban, mint MediBall egyéni kreatív és hálós mérkőzéses foglalkozások, Gyerekjóga, Harcművészetek és eszközös gyakorlatok,

 

TTSEEletmodTabor csoportfoto 20190708

 

zenés gyerekaerobik, Vizitorna és játékos vetélkedő, Gyógynövényes Tündérkuckó, „Fessd meg a képzeleted!” közös kreatívkodás és sok vidámság. Az utolsó napon táborzárásként, egy rövid közös MediBall bemutatót tartottunk a gyerekekkel, melyre sok szülő és hozzátartozó érkezett. A tábori programok szervezésénél és lebonyolításánál nagy segítséget nyújtottak egyesületünk tagjai: Király Gabriella, Hegedűs Ágnes, Kiripolszki Attiláné, Tóth Barnabás és családtagjaik. A TTSE nevében nagyon köszönöm a folyamatos és kitartó munkátokat! Külön szeretnék köszönetet mondani Nagy Tünde Nagy Tündérkertnek és Illés Márta festőművésznek, hogy tudásukkal és tehetségükkel elvarázsolták a gyerekeket és részt vettek értékteremtő munkánkban! A finom ebédet köszönjük a Royal Étterem és Pizzériának!

A nyári táboroztatásunk után, nagy figyelmet fordított egyesületünk a saját csapattagok továbbképzésére, oktatóink munkájának fejlesztésére. Részt vettünk a Magyar MediBall Szövetség szervezésében megrendezésre kerülő nyári táborokban, melyeket évek óta a Spirit Kúrián, Kemecsén rendeznek meg. Ahogyan terveztük, a TTSE csapata új oktatóval bővült az idén: Kiripolszki Attiláné sikeres Alapfokú MediBall Oktatói vizsgát tett. Ezúton is gratulálunk neki és kívánunk sikeres oktatói munkát, továbbra is egyesületünk fáradhatatlan tagjaként!

 

TTSEBemutato csoportfoto 20190820

 

2019.08.20-án, a Tápiószentmárton Strandfürdő rendezvényén tartott MediBall bemutatót csapatunk, mely után sokan kipróbálták a labdajátékot. A nap folyamán több alkalommal, a medencében is megmozgattuk az embereket, zenés vizitornával.

 

2019.09.14-ére meghívást kaptunk a Simonffy Kálmán Művelődési Ház szervezésében megrendezésre kerülő Tápiószele Városnap rendezvényre. A TTSE bemutatónkat fél 11 körül láthatják az érdekődők, majd aki szeretné, MediBall oktatóink segítségével, kipróbálhatja a MediBall labdajátékot! Köszönjük a szíves invitálást és a vendéglátást, Tarnavölgyi Lászlónak!

A TTSE következő rendezvénye, amelyre készülünk a II. Országos MediBall Vándorlabda Csapatverseny, 2019. október 12-én (szombaton), 9.00-18.00 óráig. Nagy szeretettel várjuk az ország MediBall labdajáték sportolóit, versenyzőit és minden érdeklődőt! Kísérőknek, nézőknek az egész napos eseményre a belépés ingyenes! 2017-ben rendeztük meg, az I. Országos MediBall Vándorlabda Csapatversenyt, a Magyar MediBall Szövetség segítségével, a Tápiószentmárton Sportcsarnok és Tanuszoda épületében, mely egy időszakosan Tápiószentmártonba visszatérő országos rendezvénysorozat kezdete volt. Az egész napos rendezvény közel 150-200 embert mozgatott meg, az ország különböző városaiból érkeztek Tápiószentmártonba, a MediBall sportágat képviselő és gyakorló sportolók. Reméljük, hogy most is egy tartalmas, mozgalmas napot tölthetünk együtt és a helyi, környékbeli emberek érdeklődését is felkeltjük az általunk képviselt mozgásforma iránt!

A II. TTSE Életmód Tábor és II. Országos MediBall Vándorlabda Csapatverseny programok főként pályázati forrásból kerülnek megrendezésre. Rendezvényeink fő támogatója: Tápiószentmárton Nagyközség Önkormányzata.

 

Egyesületünk folyamatosan tagfelvételt hirdet!

GYEREK és FELNŐTT MEDIBALL edzéseink több helyszínen folytatódnak, illetve kezdődnek!

 

2019. szeptember 2 –tól, Hétfőnként:

16.15-17.15 Gyerek MediBall foglalkozás, Tápiószentmárton Művelődési Házban

17.15-18.45 Felnőtt MediBall foglalkozás, Tápiószentmárton Művelődési Házban

                               Foglalkozásokat vezeti: Gigorné Nagy Katalin, Emelt szintű MediBall oktató

 

2019. szeptember 10 –től, Keddenként:

18.00-19.00 MediBall minden korosztály részére, Nagykáta Művelődési Házban

       oktató:Hegedűs Ágnes, Emelt szintű MediBall oktató

 

Csatlakozni, kipróbálni bármelyik alkalommal lehet! Várunk minden Kedves sportolni, mozogni vágyót!

 

Gigorné Nagy Katalin, 06-30/929-0353, https://www.ttsemozgasmod.hu

TTSE elnöke, Emelt szintű MediBall oktató, Fitness-wellness instruktor