városnapkoll

 

Régen nem tapasztalt nagyságú, számtalan, felsorolhatatlanul sok közösség, jó szándékú szelei polgár, intézmény összefogásával, Tápiószele Város Önkormányzatának támogatásával valósult meg a 800 éves város egész éves ünnepségsorozatának szórakoztató nagyrendezvénye, a Népkerti Városnap. Mindenkinek mindent köszönünk! tapiokultura.huTL.KÉPEK

Hálásak vagyunk a Tápiószelei Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek, parancsnokuknak, Szabó Istvánnak és minden tűzoltónak, hogy

magas szakmaisággal, nagy odaadással biztosították rendezvényünket! (Ezúton kérek elnézést, hogy minden igyekezetem ellenére – sok más, színvonalas programelemet megvalósító barátunkhoz hasonlóan – hozzájuk sem jutottam el, munkájukat kellőképpen nem tudtam a helyszínen ismételten, sokadszor megköszönni. Egy ilyen összetett rendezvény alatt a szervezők csak nagyon rövid időre hagyhatják el a színpad közelét.)
Köszönjük a Tápiószelei Rendőrőrs őrsvezető helyettesének, Regdon József századosnak és munkatársainak, Szabó Lászlónak, a Tápiószelei Polgárőrség parancsnokának és munkatársainak, Nagy Zoltánnak, a Tápiószelei Mentőállomás vezetőjének és munkatársának Tószegi Istvánnak a szolgálatát.

Rajtuk kívül még közel 300 önkéntes, fellépő, adományozó, adakozó jóember is segítette ennek a napnak a megvalósítását! Lehetetlen lenne mindenkit felsorolnunk. Aki csak egy maréknyi biztató jó szóval segítetett, az éppúgy részese ennek a jó szándékból összerakott ünnepnek, mint aki sok-sok ezer forintnyi adományát, munkáját, tehetségét osztotta szét 2019.09.14-én közöttünk!

Köszönök mindenkinek, mindent!  

(Apránként, képenként igyekszem még másoknak is megköszönni, de mindenkinek biztosan nem tudom majd a hálámat kifejezni! Szóljanak rám, szóljatok rám, hogy kit, kiket hiányoltok a tapiokultura.hu-n, a Simonffy Facebook oldalán megemlítettek közül!)