szecsőiséte

tpkyoutube tapio

Az új, még messze nem kiismert, kihasznált honlap-felületünkön ismét egyszerűen megtekinthetők a programokról, eseményekről készített filmek. Elvben, a cikkben szereplő kisméretben is elindul a vetítés, de inkább kattintsanak a cikk címére! Mint minden hírünk esetében, itt is megnyílik az anyag egy nagyobb, önálló nézetben.
Biztatom és kérem önöket, hogy az ebben a nézetben feltűnő „Tetszik” és a „Megosztás” ikonok használatával segítsék a honlap munkáját, az adott esemény, jó ügy népszerűsítését!
Köszönjük!

Nevetségesen lazán lehet maratonista!
Szinte meg sem izzad!
Mert ha éppen nincs „kedve” a 42 kilométert egyedül lefutni, akkor számos társas kombinációval kedveskedik Önnek a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány.
Egészen odáig mennek, hogy például a „
Bicogó maraton” csapatokban éppen csak mindig egy, „aktuális” futó van, a többiek kerékpáron kísérik, és bármikor lecserélhetik a fáradó kocogójukat!

bicskemotocross15júli

Tápióbicske Motocross

boldogkép

A tápiószecsői Gróf Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény pedagógusa Őszné Sima Anna, aki az ének-zene tantárgy mellett néptánccal és nép játékokkal is neveli tanítványait. A tanítónő legutóbb a hagyományőrzéséről híres galgamenti Boldogra vitte el osztályát. A kirándulásról az iskola honlapján, Varga József Zoltán szép képeivel illusztrált beszámolót közölt. (Őszné Sima Anna családjával és tanítványaival együtt évek óta vendége a sülysápi Ihajlás táncházaknak is. Köszönjük!)



biciklisek horz

Bár a Mindenki Közlekedik Alapítvány tábora (augusztus 2-9) nem a Tápió-vidéken lesz, de mivel a civil szervezetnek sülysápi tagjai is vannak, ezért mi is szeretettel ajánljuk a szülők figyelmébe az ITT olvasható felhívásukat. (Az alapítvány tavalyi táboráról a Duna Televízió is beszámolt. ITT nézhetik ezt meg.)

 

 

 

blaskovich baráti kör

A tápiószelei Blaskovich Múzeum Baráti Köre több olyan szép, és tartalmas programot készített mostanság elő, amelyeket már most érdemes a valódi értékekre fogékony tapiokoltura.hu olvasóknak is beírniuk naptáraikba:
Július 15-én, az újszilvási vadászháznál szalonnasütéssel „ízesített” kötetlen beszélgetésre várjak barátaikat.
Augusztus 19-én
Dabi Rozália
kézműves, hajócsipke készítő, szőttes készítő, gyöngyfűző, hímző…, Rogovszky László zenepedagógus-gitárművész,
szeptember 10-én
Jankovics Marcell
, Kossuth-díjas rajzfilmrendező, grafikus, kultúrtörténész, író,

szeptember 16-án Baranyi Ferenc, Kossuth-díjas költő lesz a Teakör vendége.
Blaskovich Múzeum Baráti Köre
2766 Tápiószele, Múzeum út 13. T: 53/ 380-061

Alkategóriák