Hagyománnyá vált, hogy a nagykátai Mátray Gábor Általános Iskola vezetősége, tanári kara és szülői munkaközössége minden év októberében – a „tök havában” – megrendezi a Tök jó napot az Epresi iskola festőien szép, parkosított udvarán Az ötlet gazdája annak idején Nekeczki Krisztina volt, aki máig az esemény egyik fő szervezője, a szülői munkaközösség vezetője. A rendezvény a nevét pedig Sinkáné Kiss Mária tanító nénitől kapta. Az esemény célja, hogy köszöntsék az idén kezdő új osztályok tanulóit és a szülőket, valamint hogy az iskola még szorosabbá tegye a kapcsolatot tanár, tanuló és szülő között. KÉPEK

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az idősek világnapja alkalmából átadta az Idősbarát Önkormányzat és az Idősekért díjakat kedden, a Pesti Vigadóban.
Az idősek emberi méltósága, anyagi, fizikai, lelki egészsége, az időskori aktivitás megőrzése érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Idősekért díjat kapott tíz személy között volt Nagy Menyhértné, a nagykátai Katica Nyugdíjas Klub tiszteletbeli vezetője is.

Ica néninek a magam és a honlapunk nevében is őszinte szívvel gratulálok!

Minden kedves nyugdíjas barátunkat, segítőnknek, a sülysápi Barátság Nyugdíjas Klub és a Pávakör tagjait szeretettel köszöntjük!

 

A Tápió+ magazin I. évfolyam 2. adásának 2. részében a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány által rendezett Úri Libaterelő Túra és Sülysáp népzenei CD bemutatója látható:
{youtube width="320" height="247"}pmIr8ORPKe0&feature=share{/youtube}

 

A Tápió+ magazin I. évfolyam 2. adása 1. részében a fényképes visszatekintőn túl, összeállítást láthatnak a Gombai Nyárbúcsúztatóról, a Tápióbicskén megrendezett szüreti felvonulásról és a Sülysápi vállalkozók találkozójáról.
{youtube width="320" height="247"}PruJ_ID78o0{/youtube}

 

{youtube width="320" height="247"}0knY-J5T6Y8{/youtube}